Ene glas verse saus d’orange via ie ontbijt wordt vanwege velen waargenomen indien ene gezonde optie. Geen vreemde veronderstelling overmits ie vruchtensap wordt geproduceerd van sinaasappels plus sinaasappels ene gezonde fruitsoort zijn. Sinaasappels zijn ene rivierbron van veel vitamine C plus bevatten daarnaast zowel kalium, foliumzuur (vitamine B11) plus andere gezonde voedingsstoffen. Ter ie zuipen van ene glas verse saus d’orange ontvang jou natuurlijk watten van dit gezonde voedingsstoffen binnenshuis maar daarnaast zowel ene stapel suikers diegene kunnen zorgen voordat nadelige resultaten op jou gezondheid. Hoe dat precies zit plus watten ie alternatief voordat ene glas saus d’orange is wegens voldoende vitamine C binnenshuis te krijgen zei wij jou ter dit wetsartikel.
Onderwerpen ter dit wetsartikel:
- Suiker ter saus d’orange
- Verlies van voedingstoffen
- Calorieën
Suiker ter saus d’orange
Ene glas saus d’orange bestaat uit geperste sinaasappels waarbij ie vruchtensap wordt gescheiden van den surplus van den sinaasappel. Ene glas saus d’orange bevatten zo’n 4 à 5 suikerklontjes vanaf glas, dit komt overeen met den hoeveelheid suiker ter ene glas cola. Den fruitsuikers ter ene glas saus d’orange wordt intact snel vanwege ie vlees opgenomen plus zorgen voordat ene snelle stijging van den bloedsuikerspiegel. Dit pieken kunnen ie risico op suikerziekte 2 verhogen, schade veroorzaken plus den bloedvaten plus andere nadelige gezondheidseffecten hebben. Dit is verschillend dan wanneer jou ene sinaasappel ter zijn geheel opeet. Te dat geval zorgen den vezels ter den sinaasappel ervoor dat den suikers uit den vrucht ter ie vlees vertraagt wordt opgenomen waar vanwege den bloedsuikerspiegel geleidelijk stijgt plus dit minder effect heeft op ie vlees. Daarnaast zijn vezels zowel van gewichtigheid voordat ene goede vertering.
Verlies van voedingsstoffen
Zoals hiervoor alreeds is benoemd, bevatten ene sinaasappel ene stapel voedingsstoffen. Ter ie uitpersen van ene sinaasappel gaan noch enig den vezels van den vrucht maar zowel voedingsstoffen verloren. Ie veranderingsproces van uitpersen plus blootstelling van ie vruchtensap aan den lucht vermindert ie gehalte aan vitaminen plus andere voedingsstoffen. Jou krijgt dus ene stuk minder gezonde voedingstoffen binnenshuis via ie zuipen van ene glas saus d’orange ter positie van ie nuttigen van ene sinaasappel.
Calorieën
Ene glas saus d’orange bevatten veel suikers plus ermee zowel calorieën uit suikers. Dit is natuurlijk zowel ie geval via ene sinaasappel, maar ie verschil zit hem ter den verzadiging. Ie zuipen van ene glas saus d’orange levert noch dezelfde verzadiging indien ie nuttigen van ene sinaasappel. Hierdoor ontvang jou via ie geregeld zuipen van ene glas saus d’orange ongemerkt meer calorieën binnenshuis dan jou denkt, watten uiteindelijk vermag leiden totdat gewichtstoename.
Totdat slot
Vitamine C is ene ontzettend belangrijke vitamine diegene ie vlees noch zelf vermag bereiden plus jou uit voeding of suppletie moeten halen. Voordat ene werkelijke vitamine boost is ie nuttigen van sinaasappel ene veel betere optie dan ie zuipen van ene glas saus d’orange. Wil jou voldoende vitamine C opslokken, maar geen suikers dan is ene vitamine C supplement ene uitkomst. Tactvol voordat ene gebufferde vorm van vitamine C voordat ene betere opvang plus optimale werking dankzij hoge biologische beschikking.
Trending Products