Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

Supplementen voor moeders  • SUPS

In de bruisende wereld van het moederschap, waar de dagen gevuld zijn met eindeloze taken en verantwoordelijkheden, is het voor moeders gemakkelijk om hun eigen gezondheid op een laag pitje te zetten. Toch is het voor jezelf zorgen van het allergrootste belang als je effectief voor anderen wilt kunnen zorgen. Dat is waar supplementen een rol spelen: de extra boost aan vitamines, mineralen en voedingsstoffen hebben moeders nodig om goed te kunnen gedijen. Neem een kijkje in de wereld van supplementen samengesteld voor moeders, waarbij we de voordelen ervan belichten en hoe ze moeders kunnen helpen gemeenschappelijke uitdagingen te overwinnen!

Het belang van supplementen speciaal voor moeders

Moederschap is een prachtige reis, maar het kan ook fysiek en emotioneel veeleisend zijn. Je staat altijd aan! Vanaf het moment dat een kind wordt geboren, ondergaat het lichaam van een moeder talloze veranderingen, waarbij vaak essentiële voedingsstoffen worden uitgeput. Deze uitputting kan leiden tot een groot aantal veel voorkomende klachten onder moeders, waaronder een vermoeid gevoel (de hele dag!), een opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen en een gevoel van opgejaagdheid waar je niet goed vanaf komt. Herkenbaar? In ons blog Feiten en fabels rond supplementen weerleggen we ook de opmerking van veel vrouwen ‘ Ik slik dagelijks trouw mijn supplementen, met mijn gezondheid zit het wel goed.’

Dus waarom hebben moeders baat bij het nemen van supplementen? Het antwoord ligt in het aanvullen van deze essentiële voedingsstoffen die mogelijk ontbreken in je voedingspatroon. We bespreken belangrijke vitamines, mineralen en supplementen die elke moeder zou mogen overwegen om in haar dagelijkse health routine op te nemen!

Essentiële vitamines in supplementen geschikt voor álle moeders

B-vitamines

B-vitamines spelen een cruciale rol bij het energiemetabolisme en de stemmingsregulatie. B1, B2, B3, B6 en B12 zijn bijzonder belangrijk voor het bestrijden van de verschijnselen van vermoeidheid en verminderd mentaal welzijn.

Foliumzuur

Foliumzuur, ook bekend als vitamine B11 of folaat, is essentieel voor de ontwikkeling van de foetus tijdens de zwangerschap en helpt geboorteafwijkingen te voorkomen. Het ondersteunt ook een gezonde productie van rode bloedcellen en kan de symptomen van vermoeidheid verlichten. Wil je weten welke variant foliumzuur het beste is, lees dan hier ons blog. 

Zink

Zink is een krachtig mineraal dat kan ondersteunen bij verschijnselen als een lage weerstand, het slecht helen van wondjes en als je het gevoel hebt dat je hormonen schommelen en stemmingswisselingen je dag bepalen. 

IJzer

IJzergebrek komt veel voor bij vrouwen, vooral tijdens de menstruatie en zwangerschap. Suppletie met ijzer kan de bloedwaarden ondersteunen en het gevoel van vermoeidheid verminderen.

Vitamine D

Vaak aangeduid als de ‘zonneschijn vitamine’, is vitamine D echt essentieel voor de gezondheid van de botten, de immuunfunctie en de stemmingsregulatie. Veel moeders kunnen een tekort hebben, vooral degenen die in gebieden wonen met beperkte blootstelling aan zonlicht. We hebben er een educatief blog over geschreven 

Selenium

Selenium is een krachtige antioxidant die cellen helpt beschermen tegen schade, de schildklierfunctie ondersteunt en de gezondheid van het immuunsysteem verbetert. Het is vooral gunstig voor het handhaven van het hormonale evenwicht bij vrouwen.

Jodium

Jodium is essentieel voor de productie van schildklierhormonen, die de stofwisseling en het energieniveau reguleert. Vooral zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hebben voldoende jodium nodig voor de ontwikkeling van de hersenen van de foetus en het kind.

Maca

Macawortel is een adaptogeen kruid dat bekend staat om zijn vermogen om hormonen in evenwicht te brengen, het energieniveau te verhogen en de stemming te verbeteren. Het is een natuurlijke bondgenoot in de strijd tegen vermoeidheid en stress.

Mariadistel

Mariadistel wordt gewaardeerd om zijn leverbeschermende eigenschappen en het vermogen om ontgifting te bevorderen. Voor moeders die met meerdere verantwoordelijkheden jongleren, is het ondersteunen van de gezondheid van de lever van waarde voor het algehele welzijn.

Probiotica

De darmgezondheid is nauw verbonden met de algehele gezondheid en de immuunfunctie. Probiotica, goede en nuttige bacteriën, ondersteunen bij minder prettige verschijnselen rondom de spijsvertering, helpen bij de opname van voedingsstoffen en kunnen de symptomen van een opgeblazen gevoel en ongemak verlichten. We schreven een blog waar je kunt lezen waarom een probiotisch supplement een verstandig idee is!

Collageen 

Naarmate vrouwen ouder worden, neemt de collageenproductie af, wat leidt tot huidveroudering en verschijnselen van broze haren en nagels. De voordelen van collageen belichten we in ons blog ‘De 6 voordelen van collageen’. Heel inspirerend!

Doe de test: de juiste supplementen voor moeders! 

Met talloze supplementen die de markt overspoelen, kan het kiezen van de juiste versie voor jou overweldigend aanvoelen en je wilt het ook overzichtelijk houden bij het innemen van je supplementen. We geven je graag enkele tips om je te ondersteunen bij je keuze voor een supplement voor moeders, ook als je borstvoeding geeft kun je deze suggesties ter harte nemen. 

Ga direct naar de test voor persoonlijk advies over SUPS die bij jou passen!   

Hoogwaardige supplementen geven ons dus de mogelijkheid onze bloedwaarden op verantwoorde manier aan te vullen!

Als je merkt dat je niet goed kunt functioneren vanwege aanhoudende vermoeidheidsverschijnselen, dan is het raadzaam om de oorzaak te achterhalen. Het kan waardevol zijn om je bloedwaarden te laten controleren bij een huisarts of orthomoleculair therapeut. Vrouwen die lange tijd met fysieke, mentale en vermoeidheidsverschijnselen te maken hadden, kunnen nauwelijks geloven dat ze met inzet van vitamine D, vitamine B12, ijzer of maca in een paar weken van hun aanhoudende verschijnselen bevrijd zijn. Ons bloed geeft ons informatie over de status van onze vitamines, mineralen en sporenelementen.

SUPS supplementen voor moeders! Female bestseller + SKIN collageen Beauty Elixir

Onze SUPS zijn hoogwaardige supplementen. Onze members voelen zich empowered van binnenuit. Met RISE, BALANCE, REVIVE en ALIVE ondersteun je jezelf met een één minuut durend ritueel. Onderstaande bundels voorzien jou van de benodigde vitamines, mineralen en sporenelementen. 

  • Female Bestseller: Als je het gevoel hebt dat je bloedwaarden een upgrade verdienen, je het gevoel hebt dat je hormonen en darmflora uit balans zijn geraakt, je verschijnselen van vermoeidheid ervaart en je merkt dat je in de drukte niet voldoende aan je groenten en fruit komt, kies voor onze 4 bestsellers in 1 pakket met pre en probioticum!!
  • All-in one bundel: 3 in 1 bundel bij verschijnselen van vermoeidheid, het gevoel van een lage weerstand en het gevoel dat je hormonen uit balans zijn geraakt.
  • SKIN Collageen Beauty Elixir: Verlang je naar een stralende, gehydrateerde en gezonde huid met zo min mogelijk tekenen van veroudering? 5 beauty ingrediënten in 1 fles

Eerlijke reviews over SUPS  supplementen voor vrouwen

‘Ik gebruik SUPS nu bijna twee maanden en voel me echt zoveel beter. Ik was begonnen met Balance en Rise. Voelde me fitter en inderdaad veel meer in balans ook tijdens mijn menstruatie. Ondertussen heb ik nu het maandelijkse abonnement FEMALE BESTSELLER waar ook Alive and Revive inzitten. Ik ben echt fan van deze supplementen! Raad het alle vrouwen in mijn omgeving aan!’ 

Review van Suus, member Female Bestseller

‘Ik ben enthousiast! Sinds ik “Alive” neem heb ik mijn darmen meer onder controle & ik voel een opmerkelijk verschil in de mood swings.’

Review van Lineke, member Alive, pre en probiotica

‘Mijn menstruaties verlopen milder (ik had echt enorm heftige menstruaties), maar het belangrijkste vind ik dat ik minder angsten heb en me zekerder voel. Ik voel en ben stabieler, zelfverzekerder en daardoor absoluut een betere moeder voor onze vier jonge kinderen.’

Review van Steffie, member 

Trending Products

0
Toevoegen aan vergelijken
Sea Moss Gel – Mango – 395 ml – Saint Lucia – Laboratorium Getest – Dr. Sebi geïnspireerd – Rijk aan Vitaminen & Mineralen
0
Toevoegen aan vergelijken
27.95
0
Toevoegen aan vergelijken
Zwangerschap Multivitamine Gummies – Met Foliumzuur, Omega 3 vetzuren, Zink en andere belangrijke vitamines en mineralen – 120 natuurlijke gummies voor 2 maanden – Met Bessensmaak – Van WeightWorld
0
Toevoegen aan vergelijken
19.99
0
Toevoegen aan vergelijken
Seamoss Gold Raw – Wildcrafted Sea Moss, St. Lucia, superfood, duurzaam, veganistisch, biologisch en boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen. (Gold, 80 gram)
0
Toevoegen aan vergelijken
29.79
0
Toevoegen aan vergelijken
Vruchtbaarheidsgummies – Vruchtbaarheidssupplementen voor vrouwen die proberen zwanger te worden – 25 essentiële vitamines en mineralen en plantaardige ingrediënten plus foliumzuur – veganistisch – glutenvrij – door Novomins
0
Toevoegen aan vergelijken
17.10
0
Toevoegen aan vergelijken
Sea Moss Gel – 395 ml – Golden – Saint Lucia – Laboratorium Getest – Dr. Sebi geïnspireerd – Rijk aan Vitaminen & Mineralen
0
Toevoegen aan vergelijken
27.95
0
Toevoegen aan vergelijken
BioTechUSA Neuro, Voedingssupplement capsules met plantenextracten, vitaminen en mineralen, 60 capsules
0
Toevoegen aan vergelijken
15.90
0
Toevoegen aan vergelijken
AREDS2 VISION DEFENDER AMD-oogsupplement: luteïne, zeaxanthine, zink, vitamine E – AREDS 2-oogvitaminen, mineralen, voedingsstoffen voor de ogen. (90 tabletten, 3 maanden levering) vegan oogsupplement. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
0
Toevoegen aan vergelijken
59.00
0
Toevoegen aan vergelijken
Multivitamine Gummies | 100 Gummies natuurlijke bramensmaak | Vitamine C, D, B12, E, A, B6, B5, foliumzuur, biotine, zink, jodium, choline | 12 vitaminen en mineralen | Vitamine Gummies | Veganistisch
0
Toevoegen aan vergelijken
13.90
0
Toevoegen aan vergelijken
Vitaliteit & welzijn voor moeders: 3-pack met elk 30 capsules – Multivitamine-complex voor energie, gezondheid van de huid en hormonenbalans – antioxidanten, mineralen – ALL IN ONE BUNDLE – MOM PLAN
0
Toevoegen aan vergelijken
60.80
0
Toevoegen aan vergelijken
500g – Stuifmeel uit EU – 100% natuurlijk. Afvalvrij bijenpollen Stuifmeel is een bron van eiwitten, aminozuren, lipiden, vitamines en mineralen.
0
Toevoegen aan vergelijken
17.25
.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart