Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

Probiotica Culturen Complex – 10 miljard CFU per dagelijkse dosis met 22 bacteriestammen + Bio-Inuline – 180 enterisch gecoate capsules – Veganistisch, hoog gedoseerd, laboratorium getest

Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)

Probiotica zijn levende micro-organismen die een gunstig effect hebben op de gezondheid van de mens. Ze bevorderen een gezonde darmflora en ondersteunen het immuunsysteem. Een populair probiotica supplement op de markt is het Probiotica Cultuur Complex, met een hoge dosering van 10 miljard Kolonie Vormende Eenheden (KVE) per dagdosis en maar liefst 22 verschillende bacteriestammen.

Dit supplement bevat ook Bio-Inuline, een prebioticum dat als voedingsbron dient voor de probiotica en zo hun groei en overleving in de darmen bevordert. De 180 capsules zijn voorzien van een enteric coating, wat ervoor zorgt dat de probiotica de zure omgeving van de maag overleven en pas in de darmen worden vrijgegeven.

Een van de voordelen van dit Probiotica Cultuur Complex is dat het veganistisch is, wat betekent dat het geschikt is voor mensen die een veganistisch dieet volgen. Bovendien is het supplement laboratorium getest, wat garant staat voor de kwaliteit en veiligheid van het product.

Door dagelijks een dosis van dit Probiotica Cultuur Complex in te nemen, kan men de darmflora ondersteunen en de algemene gezondheid bevorderen. Een gezonde darmflora is essentieel voor een goede spijsvertering en een sterk immuunsysteem.

Het Probiotica Cultuur Complex met 10 miljard KVE per dagdosis en 22 bacteriestammen is een krachtig supplement dat een waardevolle aanvulling kan zijn op een gezonde levensstijl. Met de hoge dosering, de veganistische formule en de enteric coating, is dit probiotica supplement een betrouwbare keuze voor wie zijn darmgezondheid wil ondersteunen.

ASIN/UPC: B07N1T9S1P

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart