Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

Organic vegan curcumin supplement with black pepper and ginger – 1440 mg – 180 vegan capsules for 3 months – Bio Turmeric capsules in Dutch

Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)

Bio Kurkuma capsules met zwarte peper en gember – 1440 mg – 180 vegan capsules voor 3 maanden – Biologisch vegan curcumine supplement

Kurkuma, ook wel bekend als geelwortel, is een krachtige plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen. Het actieve ingrediënt in kurkuma, curcumine, heeft ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

De Bio Kurkuma capsules met zwarte peper en gember zijn een handige en effectieve manier om dagelijks curcumine binnen te krijgen. Deze capsules bevatten 1440 mg biologische kurkuma, zwarte peper en gember per portie en zijn geschikt voor veganisten. Dankzij de toevoeging van zwarte peper wordt de opname van curcumine in het lichaam verhoogd, waardoor de capsules nog effectiever zijn.

Elke pot bevat 180 vegan capsules, genoeg voor maar liefst 3 maanden gebruik. De capsules zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen en zijn gemaakt van hoogwaardige biologische ingrediënten.

Het is aanbevolen om dagelijks 2-3 capsules in te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Na regelmatig gebruik zult u al snel de vele voordelen van kurkuma en curcumine ervaren, zoals een verbeterde weerstand, minder ontstekingen en een betere spijsvertering.

Kortom, de Bio Kurkuma capsules met zwarte peper en gember zijn een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse routine en kunnen bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven. Probeer ze vandaag nog en ervaar zelf de kracht van kurkuma!

ASIN/UPC: B089QCFCV4

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart