Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

Omega 3 Visolie 2000mg met 660mg EPA & 440mg DHA per Portie – 240 Capsules met Hoge Dosis Pure Visolie – DHA en EPA ter ondersteuning van een gezond hart – Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Nutravita

Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)

Omega 3 visolie staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen, waaronder het ondersteunen van de normale werking van het hart. Nutravita’s Omega 3 Visolie 2000mg is een hoogwaardig voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om de juiste dosis EPA en DHA te leveren voor een optimale gezondheid.

Elke portie van 2 capsules bevat 660mg EPA en 440mg DHA, wat voldoet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een gezond hart. EPA en DHA zijn essentiële omega-3 vetzuren die van nature voorkomen in visolie en die een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van de cardiovasculaire gezondheid.

Het is essentieel om voldoende EPA en DHA binnen te krijgen, omdat ons lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken. Door regelmatig Omega 3 Visolie 2000mg in te nemen, kunt u ervoor zorgen dat u voldoende van deze belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt om uw hart gezond te houden.

Naast het ondersteunen van de hartgezondheid, heeft Omega 3 visolie ook aangetoond voordelen te hebben voor de hersenfunctie, het immuunsysteem en de algehele gezondheid. Het is dus een veelzijdig supplement dat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Nutravita’s Omega 3 Visolie 2000mg wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk volgens strikte kwaliteitsnormen. De visolie is afkomstig van duurzame bronnen en wordt gezuiverd om eventuele verontreinigingen te verwijderen, zodat u een puur en veilig product krijgt.

Met 240 capsules per potje kunt u langere tijd genieten van de voordelen van Omega 3 visolie. Neem simpelweg 2 capsules per dag bij een maaltijd voor optimale absorptie en profiteer van de gezondheidsvoordelen van dit geweldige supplement.

Kies voor Nutravita’s Omega 3 Visolie 2000mg om uw hart gezond te houden en uw algehele gezondheid te ondersteunen. Met de juiste dosis EPA en DHA in elke portie, kunt u er zeker van zijn dat u de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt voor een gezond en gelukkig leven.

ASIN/UPC: B01K28121U

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart