Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

Apyforme – Probio+ Intima – Vaginale flora probiotica voor vrouwen – Elk 40 miljard kve/dag – Met 4 stammen Lactobacillus Reuteri, Rhamnosus Crispatus en Acidophilus – 100% Frans voedingssupplement

Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)

Het is belangrijk om te zorgen voor een gezonde vaginale flora als vrouw zijnde. Een verstoring in deze flora kan leiden tot vervelende klachten zoals jeuk, irritatie, onaangename geur en infecties. Gelukkig is er nu een nieuw voedingssupplement op de markt dat speciaal is ontwikkeld om de vaginale flora in balans te houden: Apyforme – Probio+ Intima.

Dit supplement bevat maar liefst 40 miljard kve (kolonievormende eenheden) per dag, wat garant staat voor een krachtige dosis aan goede bacteriën die de vaginale flora ondersteunen. De formule bestaat uit 4 verschillende stammen van probiotische bacteriën: Lactobacillus Reuteri, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Crispatus en Lactobacillus Acidophilus.

Deze stammen zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun gunstige effecten op de vaginale gezondheid. Lactobacillus Reuteri staat bekend om zijn vermogen om de groei van schadelijke bacteriën te remmen, terwijl Lactobacillus Rhamnosus en Lactobacillus Crispatus helpen bij het handhaven van een gezonde zuurgraad in de vagina. Lactobacillus Acidophilus versterkt het immuunsysteem en draagt bij aan het behoud van een evenwichtige flora.

Apyforme – Probio+ Intima is 100% Frans en geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Het supplement is vrij van synthetische toevoegingen, gluten en lactose, waardoor het geschikt is voor vrouwen met allergieën en intoleranties. Het wordt aanbevolen om dagelijks 1 capsule in te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Door regelmatig gebruik van dit voedingssupplement kun je de natuurlijke balans van je vaginale flora ondersteunen en beschermen tegen ongewenste infecties en irritaties. Apyforme – Probio+ Intima is een veilige en effectieve manier om te zorgen voor een gezonde en comfortabele intieme hygiëne. Geef jezelf de juiste ondersteuning die je lichaam verdient met dit unieke supplement.

ASIN/UPC: B07PF12SJ2

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart