Whey Protein Isolaat

Beschikbaarheid: Niet voorradig
Prijs/st.: € 34,95 34.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Geadviseerd dagelijkse gebruik

Wij adviseren om per shake zo'n 20 tot 30 gram whey protein isolaat te mengen met water of melk. Met een mengverhouding van plusminus 1:8.

Waarschuwingen

Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Consulteer in geval van zwangerschap of borstvoeding uw arts, apotheker of deskundige voordat u dit product gebruikt.

 

Bewaren

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

 

Beschrijving

Whey Protein isolaat is het eiwit type dat het hoogst haalbare eiwitpercentage heeft.

Wij laten onze eiwitten maken bij een Nederlandse producent die haar eiwitten verkrijgt van bronnen waar ook grote Nederlandse multinationals eiwitten halen voor o.a. babyvoeding. Hiervoor is door ons bewust gekozen om te de kwaliteit te waarborgen.

De eiwitpercentage zijn op droge stof basis wat ook aangeven dient te worden op het etiket. In Nederland is dit de wijze waarop eiwitten gedeclareerd worden en waar de consument bekend mee is.

Op social media zijn er de laatste jaren meerdere onderzoeken gedaan naar de kwaliteit van eiwitsupplementen. Daaruit bleek dat er bedrijven waren die een voordeliger eiwit aanboden als een isolaat eiwit. Hier zijn wij geen voorstander van. Onze wei eiwit isolaat is ook echt 100% isolaat eiwit.

Eiwitten met een natuurlijk aminozuurprofiel. Het is een bewuste keuzen geweest om 100% wei eiwit isolaat te gebruiken voor dit product en niet een mix van verschillende eiwitten waarbij het eiwitpercentage verhoogt is door toevoeging van meerdere aminozuren. Onze eiwitten worden goed opgenomen door het lichaam.

Licht gezoet. Onze wei eiwit isolaat producten zijn slechts zeer licht gezoet en met zo min mogelijk aroma bereid. Dit om het eiwitpercentage zo hoog mogelijk te houden wat kenmerkend is voor een isolaat product.

 
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein