Whey

Whey poeder: herstelt spieren en geeft kracht

Eiwitten zijn heel belangrijk voor onze spieren. Zo blijkt uit vele onderzoeken dat het gebruiken van eiwitten na het sporten het spierherstel bevordert. Dat betekent minder spierpijn en meer kracht. U kunt natuurlijk extra zuivel eten en drinken na het sporten. Maar een whey poeder van supplementendirect helpt nog sneller. Deze pure vorm van wei-eiwitten worden snel opgenomen door het lichaam.

Eiwit is belangrijk
Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor de cellen en spieren in het lichaam. Daarnaast is het een transportmiddel en zijn ze erg belangrijk bij het verdedigen van het lichaam tegen virussen en dergelijke. Wanneer u veel en vooral intensief sport, zullen deze eiwitten zich als eerste richten op uw spieren en op het spierherstel. Ze hebben dan geen tijd om op uw weerstand te letten. Om ervoor te zorgen dat het lichaam goed blijft functioneren en uw spieren goed herstellen én opbouwen – want daar dragen eiwitten ook een heel belangrijk steentje aan bij – zijn supplementen van supplementendirect een aanrader.

Eiwit poeder
Traint u drie keer of vaker per week? Of zelfs meerdere malen per dag? Dan kunnen uw spieren wel een steuntje gebruiken als het gaat om een snel herstel. In deze gevallen is een eiwit poeder zeker aan te raden. Kies bij voorkeur voor een wheypoeder. Whey-eiwit zit in zuivelproducten. Om er dan baat bij te hebben, moet het lichaam eerst ook alle andere stoffen afbreken in het lichaam. Het is dan aan te raden om te kiezen voor een geconcentreerde vorm. Wheypoeder is zo een geconcentreerde vorm. De eiwitten zijn voor het whey poeder geïsoleerd en gedroogd. Het poeder lost gemakkelijk en vooral snel op. Je kan het toevoegen aan melk, maar ook met water vermengen. Zie hiervoor altijd de instructies op de verpakking. Om te variëren zijn er verschillende smaken te koop, waaronder vanille, aardbei en banaan.

Supplement
Wheypoeder is behoort tot de voedingscategorie ‘supplementen’. Een supplement is altijd een toevoeging op de normale voeding. Gebruik het poeder daarom altijd volgens de voorschriften op de verpakking en voeg het toe aan een gevarieerd dieet met veel groenten, fruit, zuivelproducten en een stukje vlees.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein