Polar sporthorloges

De beste sporthorloges van Polar koop je snel en voordelig bij supplementendirect. In ons assortiment vind je ook activity trackers, hartslagmeters en fietscomputers van deze Finse pionier. Polar sporthorloges zijn voorzien van de nieuwste technologieën en functioneren beter dan een echte personal coach. Tijdens je training volgen ze iedere beweging en moedigen ze je aan. Maar zelfs als je rust, houden ze je nauwlettend in de gaten. Bovendien houden ze je continu op de hoogte van je voortgang. De gebruiksvriendelijke sporthorloges van Polar zijn prettig om te dragen en prachtig om te zien. Bij supplementendirect vind je diverse stijlvolle modellen en kleuren.

Polar sporthorloges bij supplementendirect

Supplementdirect heeft speciaal voor jou de beste Polar sporthorloges en activity trackers geselecteerd. Zelfs het meest voordelige sporthorloge van Polar is een sterk staaltje technisch vernuft. Deze Loop crystal is waterdicht, soepel en lichtgewicht. Hij volgt nauwlettend je stappen, afstand en caloriegebruik, maar ook de duur en kwaliteit van je nachtrust. Met de handige Polar Flow app geniet je nog meer van deze en andere mogelijkheden. De oplaadbare batterij gaat tot wel 8 dagen mee. Wil je een sporthorloge met nog meer functies? Bekijk dan de A370 activity tracker. Deze heeft daarnaast namelijk ook nog een ingebouwde hartslagmeter en gebruikt deze informatie om je training nog beter te begeleiden. Koppel hem aan de GPS van je telefoon en hij registreert ook je route. Hij biedt zelfs een persoonlijk trainingsschema en feedback na iedere trainingssessie. Via de Flow app is het zelfs mogelijk om een video van je training terug te kijken. Wil je dat jouw sporthorloge nog een stapje verder gaat? Bekijk dan de De Polar M430 met zijn grote, duidelijke display. Deze heeft een ingebouwde GPS-functie en helpt je gericht trainen voor een specifiek doel. Dit geavanceerde sporthorloge heeft zelf talloze functies en is bovendien via Polar Flow te koppelen met diverse bekende apps, zoals MyFitnessPal, Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit en MapMyFitness. De batterijduur is al even indrukwekkend: deze kan wel 30 uur bereiken.

Hartslagmeters en hartslagsensoren

Polar is een echte pionier op het gebied van hartslagmeters. In 1980 vroeg het patent aan voor 's werelds eerste draadloze hartslagmeter. In 1982 kwam het eerste draagbare model op de markt en in 2015 introduceerde het Finse bedrijf zijn eerste hartslagmeter voor rond de pols. In het assortiment van supplementendirect vind je diverse geavanceerde modellen, zoals de H10. Deze koppel je makkelijk aan je sporthorloge, smartphone, smartwatch of zelfs aan je action camera. Train je liever met zo weinig mogelijk bij je? Dan is de OH1 hartslagmeter een uitkomst. Deze kleine, lichte armband met intern geheugen kan tot wel 200 uur trainingsgegevens opslaan, zodat je deze later thuis kunt bekijken. Met Polar mag je altijd rekenen op betrouwbare gegevens. Niet voor niets werkt deze specialist veel samen met universiteiten. Bij supplementendirect koop je Polar sporthorloges en hartslagmeters voor een scherpe prijs

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein