Fitness artikelen

Fitness artikelen zijn in allerlei soorten beschikbaar. Supplementendirect biedt fitness artikelen die als hulpmiddel tijdens het trainen gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld in de vorm van mini bands. Daarnaast is er een aanbod met fitness artikelen die na de training hun dienst bewijzen. Bijvoorbeeld in de vorm van een foamroller. Dan is er natuurlijk ook nog de aandacht voor ondersteunende middelen op het gebied van fitness artikelen. In dat kader biedt Supplementendirect shakebekers aan met keuze uit verschillende kleuren. De shakebekers zijn echt een onmisbaar item. Je kunt voor allerlei soorten fitness artikelen terecht bij Supplementendirect met keuze uit onder meer shakebekers, foamroller en mini bands.

Mini bands bestellen bij Supplementendirect

Mini bands zijn ideaal om tijdens de training te gebruiken. Supplementendirect heeft op het gebied van mini bands in het assortiment de Booty Builder beschikbaar. Er kan een keuze gemaakt worden uit meerdere kleuren. De mini bands kunnen op verschillende manieren tijdens oefeningen gebruikt worden. Bijvoorbeeld door de mini bands rond de onderbenen te plaatsen, zodat er meer trekkracht nodig is om een been naar de zijkant te zwaaien en vervolgens het andere been naar de andere kant te zwaaien. Mini bands maken de oefening extra zwaar doordat er sprake is van de toevoeging van meer gewicht. Dat betekent dat het gebruik van minibands eerder resultaat oplevert en spieren sterken maakt. De mini bands zijn zo compact en handig vormgegeven dat de mini bands overal mee naartoe genomen kunnen worden. Zo is het overal mogelijk om snel een workout te doen met de mini bands. Iedereen kan de mini bands van Supplementendirect gebruiken.

Foamroller aanschaffen bij Supplementendirect

Een foamroller is een van de fitness artikelen die perfect is om na een training te gebruiken. Het is overigens ook gewoon mogelijk om de foamroller tijdens de training te gebruiken ter ontspanning van de spieren. De foamroller heeft als het ware een functie om triggerpoints te laten verdwijnen. De spieren raken met het gebruik van een foamroller meer ontspannen en zowel de flexibiliteit van het lichaam als de mobiliteit van het lichaam wordt verbeterd. Het is een van de fitness artikelen die als onmisbaar wordt beschouwd voor de fanatieke sporter. De foamroller zorgt er namelijk ook voor dat blessures worden voorkomen. Bovendien kan de foamroller zelfs zorgen voor een betere houding. Het is dan ook niet vreemd dat fitnesscentra steeds vaker een foamroller in het assortiment met fitness artikelen beschikbaar heeft. Bij Supplementendirect kun je de foamroller bestellen. Je kunt de foamroller dan thuis of waar je gaat sporten gebruiken. Dat geldt overigens ook voor de shakebekers

Shakebekers in verschillende kleuren bij Supplementendirect

Op het gebied van fitness artikelen is het ook mogelijk om shakebekers te bestellen. De shakebekers zijn bij Supplementendirect in zes kleuren beschikbaar. Het is een van de fitness artikelen die eigenlijk niet mag ontbreken in de sporttas. De shakebekers die tot de fitness artikelen behoren en Supplementendirect in het assortiment heeft, zijn 100% lekvrij. De shakebekers hebben een fraai design en de shakebekers zijn gemakkelijk in gebruik. Bovendien zijn de shakebekers ook eenvoudig te reinigen. Bestel bij Supplementendirect gemakkelijk in de categorie met fitness artikelen een van de ideale shakebekers.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein