Navigatie opties
Prijs/st.
  • van
    Tot

Amino's

Amino's zijn in verschillende soorten supplementen beschikbaar bij Supplementendirect. Als fanatieke sporter heb je daar zeker baat bij. Aminozuren zijn belangrijk voor het menselijk licht en vormen de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Daarnaast spelen amino's een voorname rol als het gaat om de fysiologische processen met betrekking tot herstel, energie, spierontwikkeling en krachtontwikkeling. Daarnaast kunnen amino's een belangrijke rol spelen bij het kwijtraken van vet. Er zijn verschillende soorten aminozuren waarvan er negen echt essentieel zijn. Deze krijg je normaal gesproken via voeding binnen, maar als sporter is het aan te raden om amino's in de vorm van sportsupplementen als aanvulling te nemen.

Belangrijke amino's voor sporters

Er zijn verschillende supplementen die belangrijk zijn voor sporters op het gebied van amino's. BCCA is daar een voorbeeld van. Supplementendirect heeft BCCA poeder in het aanbod beschikbaar. Dit is een van de sportsupplementen in de vorm van amino's die belangrijk is om spieren tijdens intensieve trainingen te beschermen. Bovendien herstellen de spieren hierdoor sneller. BCCA staat voor Branched Chain Amino Acids met bestanddelen als valine, leucine en isoleucine. Dit betreffen amino's die als brandstof dienen tijdens een workout. In plaats van poeder is BCCA als een van de sportsupplementen ook beschikbaar in de vorm van tabletten. Glutamine is een van de andere amino's en heeft weer een andere werking. Dit is een aminozuur dat zorgt voor een sneller herstel van de spieren en voor de opbouw van spieren. Het is op het gebied van amino's een van de bekendere supplementen die door sporters worden gebruikt. Het middel kan direct na een training ingenomen worden. Dat is namelijk het moment waarop de spieren behoefte hebben aan aminozuren. Er zijn nog meer supplementen beschikbaar in het aanbod waar amino´s de basis van vormen. Bijvoorbeeld l-arginine dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Voor sporters die aan fitness doen is het een aminozuur dat bekend staat als pre-cursos van stikstofoxide en wordt dan ook toegepast in pre-workoutproducten. Dat zorgt dan weer voor een positief gevoel tijdens de training.

Extra vetverbranding

Een andere vorm van amino's is acetyl-l-carnitine. Dit middel zorgt ervoor dat het transport van vrije vetzuren ondersteund wordt. Dat is ideaal als ondersteuning om voor extra vetverbranding te zorgen en geeft tevens meer energie. Het betreft heir vegetarische capsules die bovendien ook nog de geheugenfunctie bevordert. Dit is dan ook een van de amino´s waar iedereen die sneller vet wil verbranden gebruik van kan maken. Op het gebied van amino's biedt Supplementendirect dan ook een divers en veelzijdig aanbod.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein