Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

Biologische Psylliumschillen – 99% Zuiverheid – 1000 g. Psyllium husk Bio, puur en natuurlijk. Afkomstig uit India. Hoog vezelgehalte, geschikt voor consumptie met water, dranken of sappen. Van NaturaleBio.

Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)

Biologische Psylliumschillen – Zuiverheid 99% – 1000 g zijn een natuurlijk en zuiver voedingssupplement dat rijk is aan vezels. Deze psyllium husk, ook wel bekend als vlozaden, wordt geproduceerd in India en is van de hoogste kwaliteit.

Psyllium husk is een plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om zijn hoge gehalte aan oplosbare vezels, die helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het bevorderen van een gezonde darmflora. Daarnaast kan psyllium husk ook helpen bij het verminderen van het cholesterolgehalte en het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

Dit specifieke product van NaturaleBio heeft een zuiverheid van maar liefst 99%, wat betekent dat het vrij is van toevoegingen en chemicaliën. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een puur en natuurlijk product consumeert.

De psylliumschillen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan water, dranken of sappen en zijn smaakloos, waardoor ze eenvoudig kunnen worden opgenomen in uw dagelijkse routine. Door regelmatig psyllium husk te consumeren, kunt u uw spijsvertering ondersteunen en uw algehele gezondheid verbeteren.

Als u op zoek bent naar een natuurlijk en biologisch voedingssupplement dat uw gezondheid kan ondersteunen, dan zijn de Biologische Psylliumschillen van NaturaleBio een uitstekende keuze. Met een hoog gehalte aan vezels en een zuiverheid van 99%, kunt u erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat uw lichaam ten goede zal komen.

ASIN/UPC: B07L9VZLK8

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart