Unlock Your Potential with Premium Supplements from SupplementenDirect

AAVALABS Vegan Omega 3 [ 1500 mg ] – duurzame algenolie op plantaardige basis met 600 mg DHA + 300 mg EPA per dagelijkse dosis – 90 Capsules – Zuiverheid uit Noord-Europa – 100% Veganistisch – Voor een maand gebruik

Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)

AAVALABS Vegan Omega 3 is een revolutionair voedingssupplement dat op plantaardige basis is gemaakt van duurzame algenolie. Met maar liefst 600 mg DHA en 300 mg EPA in elke dagdosis, biedt dit product alle voordelen van traditionele visolie, maar dan zonder het gebruik van vis.

Algenolie is een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, die essentieel zijn voor een gezond cardiovasculair systeem, een normale hersenfunctie en een goede gezondheid van de ogen. Bovendien is algenolie vrij van verontreinigingen die vaak voorkomen in visolie, waardoor het een zuiver en veilig alternatief is voor mensen die een veganistisch dieet volgen of moeite hebben met het verteren van visolie.

De Noord-Europese zuiverheid van AAVALABS Vegan Omega 3 zorgt ervoor dat het product vrij is van verontreinigingen zoals zware metalen en PCB’s. Elke capsule is 100% veganistisch en is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die afkomstig zijn van duurzame bronnen.

Met 90 capsules in een potje biedt AAVALABS Vegan Omega 3 een maandvoorraad van dit krachtige voedingssupplement. Door dagelijks een capsule in te nemen, kunt u er zeker van zijn dat u voldoende omega-3 vetzuren binnenkrijgt om uw algehele gezondheid te ondersteunen.

Kortom, AAVALABS Vegan Omega 3 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk, duurzaam en veganistisch supplement om hun omega-3 inname te verhogen. Met de Noord-Europese zuiverheid en de hoge concentratie DHA en EPA per dagdosis, is dit product een must-have voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

ASIN/UPC: B07KB28H4B

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

SupplementenDirect.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart